Επικοινωνία

PDF Εκτύπωση E-mail

Πατητήρι "Ζαχαίος"

Στις 21/10/2014 τα τμήματα της Β΄ τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν το πατητήρι "Ζαχαίος" και παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμαγια το αμπέλι. Πάτησαν σταφύλια, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις όπου γίνεται η επεξεργασία του σταφυλιού και γνώρισαν τα προϊόντα του(μούστος, πετιμέζι, κρασί). Στη συνέχεια έφτιαξαν μουστοκούλουρα, έμαθαν για την εμφιάλωση του κρασιού και τέλος παρακολούθησαν μια παράσταση του Καραγκιόζη σχετική με το θέμα.

 

 

Ελληνικό μουσείο αυτοκινήτου

Στις 11 Νοεμβρίου 2014 η Γ? τάξη επισκέφθηκε το ελληνικό μουσείο αυτοκινήτου και αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του μουσείου, τα παιδιά έλαβαν μέρος σ? ένα διαδραστικό πρόγραμμα οδικής ασφάλειας.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Μαίρη Κουκουβαϊδου & Ελένη Τζάκη

 

 

Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό μουσείο

Η τετάρτη τάξη την Τρίτη 25/11/2014 επισκέφτηκε τον Αρχαιολογικό Μουσείο της Πατησίων. Απ' αυτή την επίσκεψη μάθαμε γι τις παραδόσεις των Αρχαίων Ελλήνων ενώ παράλληλα είδαμε αγάλματα και αγγεία της εποχής. Μέσα σε δύο ώρες μόνο τα παιδιά της τάξης ταξίδεψαν στην Αρχαϊκή, την Γεωμετρική αλλά και την Ρωμαϊκή εποχή. Δ1 Χαρούλα Μανωλάκου

 

Επίσκεψη στο μέγαρο μουσικής

Τα τμήματα Γ1 και Γ2 την Τετάρτη 17/12/2014 επισκέφθηκαν το μέγαρο μουσικής. Εκεί παρακουλούθησαν τη μουσική παράσταση " Απαγορεύεται η μουσική" όπου τραγούδησαν, γέλασαν και συμμετείχαν με πολύ ενθουσιασμό.

Υπεύθυνοι Επίσκεψης : Τζάκη Ελένη , Κουκουβαϊδου Μαίρη

 

 

μετρητής επισκεψιμότητας

Εισηγήσεις Εκδηλώσεων

ΔΕΠΥ-Μαθησιακές Δυσκολίες

Καιρός
Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: free joomla templates ntc dedicated hosting Valid XHTML and CSS.