Επικοινωνία

Συνδέσεις γνωστών μας

PDF Εκτύπωση E-mail
Επικαιρα

 

 

Λίγα λόγια για το έργο

Μα φορά κι έναν καιρό τα μελωδικά Χριστούγεννα τρύπωσαν στην καρδιά μας με νότες ξεχασμένες και την κάνανε νʼ ανθίσει!

Οι Μορφές Έκφρασης, συνυφασμένες στην καρδιά μας με μουσικές και θεατρικές παραγωγές εξαίρετης αισθητικής και προσήλωσης στη σοφία της παράδοσής μας, σας καλούν να ζήσετε μαζί τους την ομορφιά των μαγικών Χριστουγέννων!

Τα «Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα» είναι η μουσική θεατρική παράσταση βασισμένη στην παράδοση, που θα σας ξανακάνει παιδιά με τα κάλαντα, τους καλικατζάρους και τις πίττες του Άι Βασίλη!

Παραμονή Χριστουγέννων τα παιδιά βγαίνουν κατά το έθιμο να πούνε τα κάλαντα σε μια πόλη που έχει χάσει τη μαγεία της, σε μια γειτονιά απρόσωπη όπου κανείς δεν τους δίνει σημασία.
Τότε εμφανίζεται μπροστά τους ένα πλάσμα αλλόκοτο, φερμένο από μια άλλη εποχή με στεφάνια και ρόδια στα μαλλιά, κουδούνες και προβιές, με λόγια μαγικά. Αυτός λοιπόν, Καλαντομάγος, παρασύρει τα παιδιά σε ένα αξέχαστο ταξίδι στο χρόνο?

Φουσκώσαμε τις γκάιντες, κοντά και τις τσαμπούνες, φυσήξαμε σαξόφωνο και κλαρινέτο, φωτίσαμε τα πρόσωπά μας κι αρχίσαμε μαζί σας ανυπόμονα να προσμένουμε τα Χριστούγεννα!
Ελάτε να ενώσουμε τις πιο όμορφες φωνές σε μελωδίες μακρινές κι αλλιώτικες και να υμνήσουμε τη γέννηση του θεανθρώπου και την θαλπωρή μέσα μας!

 

μετρητής επισκεψιμότητας

Εισηγήσεις Εκδηλώσεων

ΔΕΠΥ-Μαθησιακές Δυσκολίες

Καιρός




Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: free joomla templates ntc dedicated hosting Valid XHTML and CSS.