Επικοινωνία

Συνδέσεις γνωστών μας

Home
PDF Εκτύπωση E-mail

Η σκακιστική ομάδα Β του σχολείου μας, μετά την κατάκτηση , με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα της Αθήνας και 6 γειτονικών δήμων (στο οποίο η ομάδα Α κατέλαβε την πολύ αξιόλογη 5η θέση), συνέχισε τις επιτυχίες της, κατακτώντας, με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 7 αγώνες, την 2η θέση (αργυρό κύπελλο και 6 αργυρά μετάλλια) στο πρωτάθλημα Αττικής, ανάμεσα σε 70 σχολικές ομάδες. Έτσι συγκαταλέγεται στις 13 ομάδες της Αττικής που προκρίθηκαν στην τελική φάση του 12ου πανελλήνιου ομαδικού πρωταθλήματος, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι 46 καλύτερες σχολικές ομάδες της χώρας.

Η επιτυχία αυτή δεν είναι τυχαία, αφού αποτελεί τον καρπό μιας πολύμηνης μεθοδικής προσπάθειας, κατά την οποία σφυρηλατήθηκαν ισχυροί δεσμοί φιλίας μεταξύ των μελών των 2 ομάδων μας , μέσα στο πνεύμα ευγενικής άμιλλας που καλλιεργεί το σκάκι.

Η προσπάθεια αυτή ολοκληρώνεται για φέτος το ερχόμενο Σάββατο του Λαζάρου 27/4, στην Ερέτρια (6 γύροι). Αμέσως μετά, την Κυριακή των Βαϊων και τη Μεγάλη Δευτέρα, 7 μαθητές του σχολείου μας, από την Α΄ ως την ΣΤ΄ τάξη, θα λάβουν μέρος στην τελική φάση του 25ου πανελληνίου ατομικού πρωταθλήματος (9 γύροι).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εξέλιξη των 2 πρωταθλημάτων επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα chess-results.com (πατώντας GRE) ή την chessfed.gr (Ε.Σ.Ο.).

 

μετρητής επισκεψιμότητας

Εισηγήσεις Εκδηλώσεων

ΔΕΠΥ-Μαθησιακές Δυσκολίες

Καιρός




Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: free joomla templates ntc dedicated hosting Valid XHTML and CSS.